Audax Renewables Kft.

  • Audax Renewables Kft.
Energetikai vállalat - Villamos energia kereskedelem - ÁramellátásAz Audax Renewables Kft. Magyarország vezető versenypiaci áramszolgáltatója. Több tízezer kis- és középvállalkozás, önkormányzati, valamint számos nagyvállalati ügyfél áramellátásáról gondoskodunk. Munkatársaink évtizedes energiakereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek.

Személyre szabott ajánlatot készítünk vállalkozása számára, amellyel jelentős megtakarításokat érhet el. Konstrukcióink hosszú távon is előnyösek maradnak. Ajánlatunk a más szolgáltatókkal történő ügyintézést is magában foglalja. Célunk, hogy ügyintézésünk a lehető legrugalmasabb legyen. Minden településen jelen vagyunk, kollégáinkkal az ország bármely pontján felveheti a kapcsolatot.
Az Audaxnál igazán fontosnak tartjuk ügyfeleink egyedi igényeit. Az üzleti és közigazgatási ügyfelek bizalommal fordulhatnak az Audax Renewables Kft.-hez villamosenergia-igényükkel. Partnereink számára minden esetben kedvező, személyre szabott ajánlatot biztosítunk, amely magában foglalja a partnerigényeknek megfelelő ügyintézést, a hosszú távon is előnyös konstrukciókat és a kedvezményes csomagajánlatokat. Kérjen árajánlatot, és dolgozzon velünk kedvező feltételek mellett! Mi vagyunk a jövő kreatív energiájaA természet az iskolánk, ahol folyamatosan tanulunk, új utakatkeresünk, és megszerzett tudásunkkal, valamint kreatív energiánkkal elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket a sikeresés élhető jövőbe vezető úton.
Telephely
Váci út 17., Budapest, 1134, Budapest
Telefonszám
80/262-100, 1403
E-mail