FLAGA HUNGÁRIA Kft.

FLAGA GÁZ - AZ ÖN GÁZSZOLGÁLTATÓJA
A Flaga hazánk egyik vezető PB-gáz szolgáltatója, mely kiváló minőségű pébégáz termékeket kínál vásárlóinak. A saját tulajdonban lévő szállítási flottánknak köszönöhetően garantáljuk ügyfeleink 100%-os PB-gáz ellátását országszerte. A termékeink között a tartályos és palackos gáz, továbbá az autógáz is megtalálható. Mindemellett vállaljuk pébégáz tartályok karbantartási és javítási munkálatait is. Központi irodánk Budaörsön, töltőüzemeink Székesfehérváron és Lakiteleken találhatóak.
A FLAGA MAGYARORSZÁGON
A FLAGA Hungária Kft. a világszerte működő UGI Corporation leányvállalata. Az 1882-es alapítású UGI Corporation (United Gas Improvement) az Egyesült Államok első lakossági energiaszolgáltatója. Szolgáltatásai között a PB-gáz, a földgáz és az elektromos áram szolgáltatása a legjelentősebb. A UGI mintegy 13.000 dolgozót foglalkoztat, és 1929 óta jegyzik a New York-i tőzsdén. A FLAGA Hungária Kft. által forgalmazott termékek márkaneve a FLAGA Gáz.

Társaságunk stabil és meghatározó szereplője a magyar pébégáz piacnak. Az elmúlt 10 évben a felvásárlások és az azokból fakadó szinergiáknak köszönhetően intenzíven növelte piaci részesedését az egyébként nagyon terhelt és zsúfolt piacon, korrekt üzletpolitikájának, magas színvonalú szolgáltatásának köszönhetően. A FLAGA Hungária vezetősége és valamennyi munkatársa a fogyasztói szükségletek maximális kiszolgálásán fáradozik, felhasználva a UGI nemzetközi cégcsoport valamennyi szakértelmét, tapasztalatát a helyi igényeknek megfelelően.

Társaságunk működése stabil szakmai és gazdasági alapokon nyugszik, a 26 éves hazai tapasztalat, jól képzett szakembergárdánk és a helyes üzletpolitika évről-évre kiszámítható piaci szereplővé teszi társaságunkat. A folyamatos fejlődés garancia arra, hogy szerződésben vállalt kötelezettségeinknek maradéktalanul eleget tudunk tenni.

Referenciaként elmondhatjuk, hogy ügyfeleink között szerepelnek többek között benzinkút hálózatok, szupermarket láncok, aszfaltkeverők, konzervgyárak, ipari üzemek, mezőgazdasági vállalkozások (állattartó telepek, gabonaszárítók), energetikai szolgáltatók (távhő-szolgáltató, erőmű), autóipari gyártók, üdítőital-, ásványvíz-gyártók.

A FLAGA HUNGÁRIA KFT. elkötelezett biztonság és a minőség, valamint a vevők minél magasabb szintű kiszolgálása iránt. Ennek érdekében került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer. Tanúsított minőségirányítási rendszerünk működtetése elősegíti termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét. Modern digitális mérleggel való töltéstechnológiai-, illetve a nagy érzékenységű gázszivárgást ellenőrző rendszerünk garantálja, hogy töltőüzemeinkből precízen töltött, jó állapotú és szivárgásmentes palackok kerüljenek ki a fogyasztóinkhoz. Számunkra fontos Partnereink és vevőink biztonsága és megelégedettsége.

TARTÁLYOS GÁZ
Tartályos partnereink számára a felhasználási igény nagyságának figyelembevételével a megfelelő méretű tartály kerül telepítésre. Kisfelhasználóink részére leggyakrabban a 3m3 és 5m3 - es föld feletti és föld alatti elhelyezésű tartályainkat telepítjük. A nagyobb felhasználók számára igényeikhez méretezett egyedi tartály méreteket és tartály csoportokat biztosítunk.

A tartályok fel vannak szerelve a biztonságos működéshez szükséges valamennyi szerelvénnyel, melyek megfelelnek a legszigorúbb hazai és EU biztonságtechnikai követelményeknek, melyek a dómfedél alatt vannak elhelyezve. Tartályt felhasználó partnereink számára ésszerű megoldást jelentünk: targoncák használatakor, biztonsági energiaként, vagy csúcslevágáskor, fűtéshez, illetve egyéb technológiák kiegészítőjeként.

AUTÓGÁZ
Az emberi tevékenység miatt előforduló légszennyezés mind nagyobb problémát okoz számos országban és hazánkban is. A járművek a kipufogó gázokból származó nitrogénoxidok által jelentősen hozzájárulnak a környezetszennyezéshez. Örvendetes tény, hogy környezetünkben egyre több ember ismeri fel a környezet szennyezés valódi veszélyét és kezd el környezettudatosan élni. Ebben jelent komoly előrelépést az LPG (Liquefield Petroleum Gas) üzemanyagként történő egyre növekvő felhasználása. A környezetbarát energia felhasználásával a járművek hatékonyan járulnak hozzá a gépjárműforgalom okozta környezetszennyezés csökkentéséhez anélkül, hogy a környezetvédelem miatt le kellene mondanunk a mobilitásról. Az autógáz gyakorlatilag nem tartalmaz káros anyag képző alkotórészeket, úgymint ként vagy kormot.
Így az autógáz üzemű autók káros anyag kibocsátása kedvezőbb a hagyományos üzemanyagokkal szemben. Az autógáz motorok megfelelnek az EURO-5 szabványnak.
A gázautók biztonságosak, már több, mint 10 millió gázautó járja az utakat világszerte és számuk egyre növekszik.

PALACKOS GÁZ
A FLAGA Gáz korszerű töltőüzemeinek technológiai fejlettsége, kollégáinak szakértelme szavatolja a palackok biztonságos használatát, a FLAGA Gáz logós zárófólia pedig a pontos töltetsúlyt, és a mindig kiváló minőséget garantálja. Az általunk forgalmazott magas fűtőértékű gázzal töltött, ugyanakkor könnyen kezelhető palackok sokrétű igény kiszolgálására alkalmasak. A palackok tárolására a jogszabályoknak és a biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő konténereket biztosítunk Partnereink számára.
Telephely
Puskás Tivadar utca 14., Budaörs, 2040, Pest
Telefonszám
23/535-535
E-mail
Weboldal