Lyreco CE, SE Magyarországi Fióktelepe

  • Lyreco CE, SE Magyarországi Fióktelepe
A Lyreco az irodaszerek és a munkahelyi szolgáltatások világméretű forgalmazója, amelyet 1926-ban Georges-Gaston Gaspard alapított a franciaországi Valenciennes területén.

A Lyreco nemcsak Európa vezető vállalata, hanem a világ harmadik legnagyobb forgalmazója is a munkahelyi termékek és szolgáltatások terén.
A munkahelyi környezet szakembereként a Lyreco folyamatosan bővíti szakértelmét, hogy minden munkahelyi igényt kielégítsen: irodaszerek, bútorok, informatikai felszerelések, személyre szabott megoldások, személyi védőeszközök, higiénia, kávé és frissítők.

Az irodai eszközök piacának vezetője. Minden, amire szüksége van a munkájához, egy helyen megtalálható: legyen szó akár papírról, genothermekről, tűzőgépekről, irodai berendezésről, vendéglátásról, higiéniáról és védőfelszerelésekről.

Látogasson el Webáruházunkba! Több mint 17.000 termék raktáron. 24 órán belüli kiszállítás! Ingyenes kiszállítás 14.000 forint feletti megrendelés esetén.

FŐ TERMÉKKATEGÓRIÁK: Papír és borítékok - Tonerek és tintapatronok - Irodaszerek - Irodatechnika - Bútorok és irodai felszerelések - Vendéglátás, higiéniai és egyéb cikkek - Személyi védőfelszerelés - Munkavédelem.
Telephely
Salétrom utca 4. 2. em., Budapest, 1085, Budapest
Telefonszám
80/204-711
E-mail