Crowne Plaza Budapest

Az InterContinental Hotels Group tagjaként a Crowne Plaza Budapest szálloda, melyet a  West End Szállodaüzemeltető Kft.üzemeltet, Közép-Európa
egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának a Westend Bevásárlóközpontnak a része, a Váci úton helyezkedik el, amely néhány percre található a Nyugati Pályaudvartól.

A Margitsziget és az Andrássy út az Unesco Világörökség része, pár lépésre a Dunától. A Várnegyed három kilométerre található. Egy modern gyöngyszem, amely nagyszerű hozzáférést biztosít a város minden sarkához A szálloda teljes területén ingyenes wifit, szaunát és városra néző, modern fitneszközpontot kínál. Az elegánsan berendezett, légkondicionált szobák ergonomikus székkel ellátott, nagy íróasztallal, minibárral, tea- és kávéfőzővel, kábeltévével és fürdőszobával várják a vendégeket.

Az elegáns Arrabona étteremben magyar és nemzetközi különlegességeket, gyerekmenüt és vegetáriánus ételeket szolgálnak fel, borok széles választékával. A nyári terasszal rendelkező, Zita Café kávézóban elegáns környezetben koktélok, kávé és harapnivalók fogyaszthatók.

Az Oktogon tér és a Nagymező utca körüli klubok és bárok, valamint az Országház 15 perces sétával érhetők el. A Crowne Plaza Budapest, an IHG Hotel szálláshelye felár ellenében transzfert biztosít a 21 km-re fekvő Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A szállodában 230 vendégszobával, közel 25,000 négyzetméteren 13 rendezvényteremmel és modern stílusú közös terekkel biztosítjuk az ide látogató vendégek magas színvonalú, nyugodt és békés időtöltését. A szálloda 1500 négyzetméteres tárgyalóterével, 13 jól felszerelt konferenciateremmel, köztük egy többfunkciós bálteremmel, amely akár 350 fő befogadására is alkalmas, tökéletes üzleti helyszínt biztosít. Rendezvényének kiegészítésére tökéletes tetőkerttel rendelkezünk társasági
összejöveteleihez. A legtöbb szobánk természetes napfénnyel rendelkezik. Audiovizuális berendezés és étkezési lehetőség kérésre rendelkezésre áll.

2022-ben elnyertük “Az Év Klasszis TopDesign Új Szállodája” kitüntető díjat is.
Telephely
Váci út 1-3., Budapest, 1062, Budapest
Telefonszám
1/288-5500
E-mail
Weboldal