Huonker Hungária Kft.

  • Huonker Hungária Kft.
Huonker – Összekötjük ötleteit! Formába öntjük a műanyagot és a fémet - Évtizedek óta tevékenykedünk sikeres bérgyártóként, a kis- és
nagyvállalatok a globális szereplőkig bíznak kompetenciáinkban, számunkra ez azt jelenti, hogy a kreativitás és a befektetett munka megtérül, de mindenekelőtt arra ösztönöz bennünket, hogy mindig egy kicsit jobbak legyünk. A fémmegmunkálás és a műanyag fröccsöntés a tudásbázisunk alapja, egyik legfontosabb erősségünk e két anyag innovatív társítása, a műanyagból és fémből készült hibrid alkatrészek gyártása, amelyeket ügyfeleink egyedi igényei szerint fejlesztünk és állítunk elő. A fejlesztéstől a prototípus- gyártáson át a sorozatgyártásig cégünk széleskörű tapasztalatra és átfogó know-how-ra támaszkodhat az olyan innovatív megoldások érdekében, amelyek fenntartható módon irányt mutatnak.

HUONKER CÉGCSOPORT: Központunk Dél-Németországban, a fekete-erdei Villingen-Schwenningenben található. Itt zajlik a német perfekcionalizmussal végrehajtott fejlesztés és kivitelezés, az ötletek itt válnak modellekké, a modellek prototípusokká, prototípusok pedig termékekké. Gyártásunk és komplex hibrid alkatrészek gyártásának jelentős része is itt található. A magyar fővároshoz, Budapesthez közel fekvő Bicskén működik a Huonker Hungária Kft. Itt kis- és közepes szériájú alkatrészek, műanyag-fém csatlakozások és szerelvényeket gyártása, összeszerelése, tamponozása zajlik.

ÉRTÉKEINKHEZ HŰEK VAGYUNK Több, mint 50 évvel ezelőtt Hans Huonker, a Villingen-Schwenningen melletti Marbachban rakta le annak a cégnek az alapkövét, amely ma is sikeresen működik a világ piacain és azóta is hű maradt értékeihez. 1970 óta a fém és a műanyag innovatív, pontos megmunkálása az alapja sikereinknek, a technikai tudás a dél-német kitartással és találékonysággal párosulva tették a Huonker vállalatot Európa egyik vezető vállalatává a műanyagból és fémből készült többkomponensű gyártás területén.
Telephely
Tatai út 35., Bicske, 2060, Fejér
Telefonszám
22/566-410
E-mail