Mavent Magyarország Kft.

  • Mavent Magyarország Kft.
A Mavent Magyarország Kft. lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújt teljeskörű árnyékolás- és szellőzéstechnikai kivitelezést Magyarország egész területén, illetve a környező országokban. A kollégák lelkiismeretes munkájának köszönhetően, a vállalat mára több, mint 1500 kivitelezési projektben vett részt.

MINŐSÉG: Az árnyékolás-és szellőzéstechnikai termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, az ügyfél igényeire szabva. A termékek minden esetben a helyszíni felmérést követően,egyedi méretekkel, a beépítési lokációnak megfelelően készülnek. A vállalat nézőpontja szerint, a termékek minősége és esztétikája hozzájárul ahhoz, hogy egy magasabb életszínvonalat teremtsen használóinak és hosszú éveken át kiszolgálja igényeiket.

MÁRKÁK: partnereink között olyan elismert márkák szerepelnek, mint a heroal, a Renson, a Varisol, az Atenád vagy az Alumark, akiknél mindegyik termék magas minőségi követelményeknek megfelelve, ellenőrzött körülmények között készül. Az árnyékolókhoz piacvezető gyártók motorjai és vezérlései kerülnek, mint a Geiger, a Becker vagy a Somfy. Magyarországon elsők között a cégünk telepíthette a Renson prémium kategóriás teraszárnyékolóit, a Renson Algarve-ot, a Renson Camargue-ot, ill. a Renson Skyet.

TANÁCSADÁS: A gödöllői bemutatóteremben élőben is megtekinthetők a legkeresettebb termékek, valamint a választható szín- és anyagminták. Továbbá mindenfajta kötelezettségek nélkül kérhető ingyenes árajánlat, valamint szakmai tanácsadás, amely során a kollégák részletes tájékoztatást adnak az egyes termékekről, beépítési lehetőségekről és segítenek megtalálni a legmegfelelőbb terméket. Hisszük, hogy szakmai tudásunkkal hozzásegítjük
ügyfeleinket az energiatudatosabb és komfortosabb életterek kialakításához.
Telephely
Szent Imre utca 8/b., Gödöllő, 2100, Pest
Telefonszám
28/410-078 30/198-4126
E-mail