Bardusch-Bértextília Kft.

  • Bardusch-Bértextília Kft.
A munkaruha a textilgazdálkodás egyik alapvető eleme. A bérelhető munkaruha, vagyis a bérmunkaruha-szolgáltatás a világon közel ötven, hazánkban több mint húsz éve jelen van.

A modern, egységes ruházatú megjele­nés hozzájárul egy vállalat összetéveszthetet­len arculatához. Egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó bértextil-cég elkészíti, raktározza, karbantartja és tisztítja a ruhákat és mindezt előfinanszírozza partnere számára. Ma már a piac szinte minden szegmensében igénybe veszik a nagymúltú, tapasztalatokkal bíró cégek a bértextil-szolgáltatást.

Az 1871-ben Németországban alapított bardusch világszerte vezető cég a bérmun­karuházat területén. 4000 munkavállalóval és több mint 40 mosodai üzemmel közel 90 000 vállalatnak szolgáltat. Minőségi szolgáltatásának köszönhetően a vállalatot a General Motors nyolcszor tüntette ki a „Worldwide Supplier of the year\" (az Év Beszállítója) címmel. A multinacionális német cég magyar leányvállalata, a 2000-ben alapított Bardusch Bértextília Kft. teljes körű ellátást, a part­nervállalatokra kialakított megoldásokat nyújt ügyfelei számára bármely szakmai ágazat­ban itthon, Ausztriában és Szlovákiában is.

A textilmenedzsment a logisztika fontos eleme. Rendszerükben a belépők új öltözé­ket kapnak, minden egyes ruhának saját vonalkódos azonosító címkéje van, mely minden szükséges információt tartalmaz a ruháról, és viselőik időben, pontosan, tisztán a „saját\" ruháikat kapják vissza. A ruhák viselőkhöz eljuttatása személyen­ként, zárható fiókokkal ellátott szekrények telepítésével történik.

A szolgáltatás számláiban mindig az ak­tuális létszámhoz igénybe vett ruhamennyiség jelenik meg, akár több költséghelyre csoportosítva, így könnyen beilleszthető az ügyfél kontrolling rendszerébe.

A minőségirányítás számára jelentős segítség a ruhák dolgozónkénti nyomon követhetősége és egyes ruhák mozgásának láthatósága, például a lángmentesített vé­dőruhák limitált mosási számának kont­rollált követése, akár több évre visszame­nőleg is.

Az autóipari és elektronikai gyártást végző cégeknél egyre terjedő igény az antisztatikus vagy ESD védőru­házat, illetve a gyógyszeripar, az orvosi eszköz­gyártásszámára a csíramentes, tisztatérre megfelelő ruházat szolgáltatása, amelyek­nek a bardusch komoly referenciákkal problémamentesen tesz eleget.

Működése ISO 9001 és 14001 szabványok szerint auditált, biológiai szennyvíztisztítással óvja a környezetet és 2014 évben megkapta a „Zöld Textiltisztító Tanúsítványt\" is. A bardusch a növekvő igények következté­ben az elmúlt években új csarnokkal és energiaoptimalizáló beruházásokkal bőví­tette meglévő egységét.

A Bardusch Bértextília Kft. 2016 ele­jén megkapta a „Hohenstein Laboratories GmbH & Co KG: RAL-GZ 992 - Professional Textile Services\" minősítést, tanúsítva, hogy cégünk elkötelezettséget vállal a folyamatos magas minőség és fejlődés mellett.

A textilszolgáltatás valódi tartalma a költséghatékony kényelem:

A munkaruha-szolgáltatás használatának számos előnye van. Az ügyfeleknek nem kell megvásárolnia a bérelt mun­karuhákat, hanem havonta, heti szolgáltatási díjak formá­jában fizetik azokat. Így meg­takarítják a ruhák beszerzési és raktározási költségét, nincs lekötött tőke, azaz a ruhákra és a raktározásra szánt forrásokat a saját tevékenységére fordíthatja, tehát egy egyszeri nagy összegű kifizetés helyett részletek fizetése történik - a két összeg különbözete pedig a főtevékenységbe, működő tőkeként visszaforgatva hasz­nosul. A hagyományos vásár­lás esetétől eltérően a kilépett dolgozó ruhái nem képeznek fel nem használható készletet, hanem visszakerülnek a raktárba későbbi felhasználásra.
Telephely
Timföldgyári u 8., Mosonmagyaróvár, 9200, Győr-Moson-Sopron
Telefonszám
96/566-290
E-mail