Szolgáltatásaink
és céljaink

Elsődleges célunk a Megrendelők elégedettségének elnyerése a bizalom megtartása, valamint a megalapozott jó hírnév további erősítése.

0-24

Diszpécser központ

Központunk figyelemmel kíséri, dokumentálja a szolgáltatási helyeken történő munkakezdéseket, végzéseket. Az esetlegesen bekövetkező rendkívüli események kezelésében elsődleges intézkedéseket tesz, és irányítja a járőrszolgálat tevékenységét.

Takarítás

Üzletágunk kitűnő szakembergárdával vállalja társasházaktól egészen az ipari létesítményekig bezárólag objektumok szakszerű takarítását. Elsősorban a nagy alapterületű irodaházak, ipari, kulturális és kereskedelmi létesítmények külső és belső takarításában rendelkezünk kiemelkedő tapasztalatokkal.

Élőerő

Élőerős őrzés / védelem

Legyen szó szórakoztató - és bevásárlóközpontokról, logisztikai központokról, irodaházakról, építkezésekről, épületek komplex védelméről, raktárhelyiségről, garázsokról, 0-24 órás, diszpécser szolgálattal kiegészített védelmet nyújtunk.

Minősítéseink

Amelyekre büszkék vagyunk

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy megfelelünk a MSZ EN ISO 9001:2016, AQAP 2120:2016 NATO követelményeknek, illetve az Alkotmányvédelmi Hivatal Iparbiztonsági Tanúsítványával is rendelkezünk,

Rendszerek

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése

Napjainkban a biztonságtechnikai és vagyonvédelmi eszközök használatának szükségessége szinte alapvetőnek mondható. A tervezésen, valamint a kivitelezésen kívül vállaljuk rendszereink ciklikus szervizelését is.

Komplex

Komplex szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és megrendeléseink egytől egyik egyediek. Komplex szolgáltatási céljaink őrzés-védelmi, takarítási, parkoló üzemeltetési szolgáltatások, műszaki üzemeltetési ellátása, melyhez kapcsolódhat többek között pénz és értékszállítás, személybiztosítás.

REFERENCIÁINK

Prologis

Őrzés-védelem

Fiege

Őrzés-védelem

Spoon Rendezvény,-és étterem hajó

Őrzés-védelem

Premier Outlet Center

Őrzés-védelem

Mammut

Őrzés-védelem

Duna Plaza

Őrzés-védelem

Celebi – Cargo Bázis

Őrzés-védelem

Budapest Bank Zrt.

Őrzés-védelem

CSAPATUNK

Csapatunk tagjai sok éves múlttal rendelkeznek a biztonságtechnikai, védelemipar, valamint a humán és vendéglátó szektorokban egyaránt. Komplex tudásuk, tapasztaltuk és kiváló szakember gárdánk a garancia arra, hogy minden megrendelést a lehető legnagyobb profizmussal látunk el.

KAPCSOLAT

Munkatársaink az alábbi elérhetőségeken várják megkereséseit