RONIX Kft.

  • RONIX Kft.
A RONIX Szervező és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult, 100 %-os magyar tulajdonú társaság. Az elmúlt 30 év során több ezer hazai vállalkozásnak segítettünk a kártevők elleni védekezési rendszerét kialakítani és a kártevő mentes állapotot elérni. A vállalat üzletpolitikáját a minőségi szolgáltatás nyújtása, a korszerű, környezetbarát, irtószermentes technológiák és az etikus piaci magatartás határozza meg.

Központ: 1153 Budapest, Bocskai utca 116.

A RONIX Kft. kártevőirtó tevékenységét az ország teljes területén kínálja, partnereink gyors megközelítése és magas szintű kiszolgálása érdekében. A telephelyek pozicionálásának kiemelt szempontjai:

a megrendelőink igényeinek gyors és rugalmas kiszolgálása,
a munkavállalók szociális igényeinek figyelembevétele,
az önkéntes minőségirányítási rendszereknek való maximális megfelelés,
a szállítási távolság optimalizálása.

A minőségi munkát a megfelelő szakembergárda biztosítja. A vállalat létszáma 30 fő, mely létszám megfelelő garancia arra nézve, hogy bármilyen szakmai kihívásnak elébe lehessen menni. Dolgozóink megjelenése minden esetben névkitűzővel ellátott, egységes munkaruhában történik. A vállalat gépkocsiparkja megfelelő és korszerű, melyek a RONIX Kft. -t szolidan reklámozó fehér Peugeot Partner és Bipper pick-up gépkocsikból állnak.
A vállalat folyamatosan beszerzi a legkorszerűbb gépeket, alkalmazza a legújabb irtószereket és technológiákat. A külföldi szakirodalom folyamatos figyelésével lépést tud tartani a világon megjelenő újdonságokkal. Ezeket a hazai viszonyokra adaptálva megfelelő módon gyakorlatban ki is próbálja és alkalmazza.

Magyarországon elsőként sikerült az európai szabványnak megfelelő IPM rendszert a gyakorlatban eredményesen alkalmazni, ami az élelmiszeriparban előírt HACCP, valamint más önkéntes (AIB, IFS, BRC, ISO 22000) rendszerrel teljes mértékben harmonizál.

Cégünk 18 éve az SGS Hungária Kft. partnere, szigorú auditjaik után büszkék vagyunk az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és a szakmánkra szabott MSZ EN 16636:2015-ös Kártevő-mentesítési szolgáltatások szabványok okleveleinkre. Ezt a nyilvántartási rendszert minden élelmiszer előállító, gyártó és forgalmazó, valamint vendéglátó egységnél egységesen alkalmazzuk.
Telephely
Bocskai utca 116., Budapest, 1153, Budapest
Telefonszám
70/383-3268, 1/322-4625
E-mail
Weboldal