ENERGIABÖRZE KFT

  • ENERGIABÖRZE KFT
A saját kiserőművek számának növelése és a meglévő szabályozási központ funkcionális fejlesztése küldetésünk két alapeleme. Emellett új piaci területek felkutatása, energetikai megoldások felkínálása is része a stratégiai törekvéseinknek.

Társaságunk létrehozását 2012. augusztusában néhány villamosenergia-ipari szakember határozta el. Célunk egy szabályozási központ létrehozása és hatékony működtetése volt. A megvalósítás a többi szabályozási központtól eltérően nem egy kész üzleti megoldás megvásárlásával és implementálásával, hanem teljes mértékben – a szabályozórendszer központi és erőművi oldalán is – saját fejlesztéssel történt. Ez a megoldás a rendszer üzemeltetésében és fejlesztésében biztosítja társaságunk részére a külső erőforrásoktól való függetlenséget, valamint a munkatársaink nagyfokú felkészültségét, a rendszer minden részletre kiterjedő ismeretét.

Az IT szakembereink személyesen részt vesznek a folyamatirányító rendszer fejlesztésében. Saját karbantartó csapatunk a nagyfelújítások kivételével mindennemű karbantartási, javítási feladatot ellátnak.
Telephely
Bartók Béla út 105-113. 4.ép. 2.em., Budapest, 1115, Budapest
Telefonszám
1/791-2040
E-mail
E-Mail 2