WebEye Kft

  • WebEye Kft
A WebEye egy vezető közúti szállítmányozási telematikai szolgáltató, amely partnereinek a legmodernebb megoldások előnyeit kínálja – a kishaszonjárművekből és nehéz-teherautókból álló flották számára egyaránt. A több mint két évtizedes múltú WebEye szakértői az iparág mércéjének számító szolgáltatásokkal támogatják ügyfeleiket, segítik őket a növekedésben, vállalkozásuk fejlesztésében.
Töretlen lendület, folyamatos innováció jellemzi a céget. Szolgáltatásunk felületei az aktuális kihívásoknak, piaci igényeknek megfelelően frissültek és számos új funkcióval egészültek ki. A megújítások fő fókusza az ügyfélélmény és a gyorsabb, hatékonyabb flottamenedzsment. Csatlakoztunk a lengyel útdíjfizetési rendszerhez közreműködő partnerként.
Bemutatunk két új márkát: a MyWebEye kifejezetten a kishaszonjárművek üzemeltetőit, a RoadOn pedig a személyautó-flottákat célozza. Ebben az évben üzembe helyezzük a 60 000. végpontot.

2016
Az ügyfélélmény további fokozására kiadjuk az új Webeye telematikai platformot. Ügyfeleink már összesen 50 000 végpontot használnak.

2014
Új termékünk a WebEye DrivingStyle, amely kiértékeli a járművezetők vezetési stílusát. Aktív előfizetéseink száma már több mint 40 000.

2013
Bemutatjuk az eTachograph megoldásunkat, illetve csatlakozunk a magyarországi elektronikus útdíjfizetési rendszerhez bevallási közreműködőként.

2010
A WebEye már tíznél is több európai országban működtet saját leányvállalatot.

2006
Megalapítjuk a WebEye International vállalatot. Elérjük a 10 000 előfizetőt.

2001
Megszületik a WebEye, a magyar járműkövetési piac úttörője.

FILOZÓFIÁNK

A WebEye modern megoldásai és kiváló szolgáltatásai jóvoltából ügyfeleink hatékonyan megbirkóznak a közúti áruszállítás kihívásaival, és teljes mértékben kihasználhatják a vállalkozásukban rejlő lehetőségeket.
Telephely
East Gate Business park 0221/12. D2. ép., Fót, 2151, Pest
Telefonszám
20/340-3010
E-mail