OXYGEN SMD Kft.

  • OXYGEN SMD Kft.
Cégünk egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több mint 10 éves kereskedelmi, belsőépítészeti és reklámipari világítás iparágban megszerzett sokrétű szakmai tapasztalat alapján készít minőségi munkákat.

LED-technológiára épülő saját gyártásunkat magas színvonalú, vevő-, és partnerorientált fejlesztőiroda támogatja, mely lehetővé teszi termékpalettánk folyamatos bővítését. Az állandó igények mellett jelentkező egyedi kéréseket, igényeket és ajánlatadást rövid időn belül teljesítjük, kivitelezzük. Valamennyi új LED-es termék ill. megoldási javaslatunk esetében az elsődleges szempont az, hogy a beruházás a lehető legkisebb energiaráfordítású, tökéletes megvilágítási és minőségi megjelenési feltételek mellett teljesüljön.

Fő célkitűzésünk, hogy a napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő energiafelhasználási és az ezzel együtt jelentkező üzemeltetési, költségcsökkentési igényeknek folyamatosan megfeleljünk.

Termékeink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. A már meglévő fénycsővel, illetve más hagyományos világítási rendszerek lecserélésével elsősorban energiamegtakarítást, de szerelési és karbantartási költségek csökkentését, valamint - az egyedi tervezési támogatással - a lehető leghosszabb élettartamot is képesek biztosítani.

Felhasználási lehetőségeik a belsőépítészeti dekorációs világítástól az ipari világításon keresztül a fényreklámok legszélesebb palettájig, valamint egyéb lakossági és ipari fénycső-helyettesítő, mennyezeti világító eszközökig terjednek.

LED-megvilágítási rendszerek fő alkalmazási lehetőségei:

- LED-es fénycső helyettesítő armatúrák
- Rejtett világítások, vonalfények
- Animált, RGB-színes LED-világítások
- Kültéri világító reklámtáblák
- Menütáblák, plakáttartók
- Felirati rendszerek metróállomáson és repülőtéren
- Dobozolt betűk, egyedi reklámhordozók
- Feszített fóliás világító táblák
Igény esetén akár 5 éves jótállást adunk LED-es termékeinkre.
LED-es világítástechnika,
Rejtett világítások, vonalfények
- Animált, RGB-színes LED-világítások
- Kültéri világító reklámtáblák
Telephely
Gubacsi út 6/C, Budapest, 1097, Budapest
Telefonszám
1/999-6546, 70/325-3962
E-mail
E-Mail 2