FRITUSPECIAL Kft.

  • FRITUSPECIAL Kft.
A FrituSpeciál Kft. a minőségi növényi olajok terjesztésére, a megnövekedett igények kielégítésére jött létre. Fő profilunk a speciális, sütésre optimalizált, 100%-os növényi olajok forgalmazása. Termékeinket vevőink igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. Ezek a speciális és korszerű sütőolajok elnyerték a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elismerését is, termékeink a Gasztronómiai Szövetség ajánlásával jutnak el a vendéglátó egységekhez.

Amellett, hogy a FrituSpeciál termékcsalád folyamatos bővítésével igyekszünk kielégíteni minden vásárlói igényt, termékeink és szolgáltatásaink kialakításánál fő szempont az egészség megőrzése és a környezet védelme is. A friss sütőolaj szállításán kívül a fáradt olaj elszállításával is gondoskodunk kényelméről. Az összegyüjtött fáradt olajat zöld technológia keretében biodízel gyártására hasznosítjuk.

Olajban otthon vagyunk!

Üzletkötő kollégáink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a sütőolajok felhasználását illetően, így mindenkor a legmegfelelőbb terméket tudják ajánlani Önöknek. Amennyiben speciális, egyedi növényi olaj igénye van, nyugodtan keressen fel bennünket, mi megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.
Elsősorban a sütőolajak forgalmazására helyezzük a hangsúlyt, de ezenfelül beszerzünk és szállítunk Önöknek bármilyen más növényi olajat, legyen az napraforgó, szója, repce, kukorica, pálma, oliva vagy akár mogyoró olaj.

Kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
Telephely
Sánc utca 7., Vértesszőlős, 2837, Komárom-Esztergom
Telefonszám
30/947-1520, 30/580-8098
E-mail
Keresőszavak