Duisberg Soligeni Finomacél Kft.

  • Duisberg Soligeni Finomacél Kft.
Reméljük, ha áttekinti árukínálatunkat, az Ön számára is meggyőző lesz, hogy vevőinknek olyan piacvezető márkákat ajánlunk, olyan gyártóktól, akik a minőséget, designt, magas színvonalú igényességet képviselik. A kínálatunkban lévő termékek minőségi alapanyagból, gondos, precíz megmunkálással készülnek, és a tökéletes működés mellett szépek és tartósak. Az a filozófia, hogy vevőink megelégedését hosszútávon csak valóban jó minőséggel és példaszerű szolgáltatással tudjuk kivívni, már beigazolódott.
Szívélyes üdvözlettel :
Duisberg Kft.

Cégünk Története:

Kik vagyunk mi A Diusberg Solingen évszázados története 1881-től napjainkig. Rövid összefoglalónkkal szeretnénk bemutatni múltunkat, jelenünket és jövőnket…

Cégünk fő profilja Prémium minőségű robotgépek, konyhai kisgépek, háztartási eszközök, manikűrök , finomacél eszközök, boros kiegészítők, design ajándék cikkek…

Lépjen velünk kapcsolatba Írja meg véleményét, tegye fel kérdéseit termékeinkkel kapcsolatban, vagy legyen partnerünk viszonteladói hálózatunkban…
A DUISBERG vállalat tipikus osztrák sorsot élt meg, nem tipikus azonban az, ahogyan megbirkózott a különböző problémákkal.
1881 Carl Duisberg, egy tősgyökeres solingeni polgár, megalapítja Bécsben a C. DUISBERG céget. Az általa képviselt cégek között van több híres “Solingeni Acélmű” zsebkésekkel, borotvákkal, ollókkal és korcsolyákkal. A működési terület az egész akkori Monarchiát felöleli.

1915 A céget átveszi Carl Friedrich Duisberg, az alapító fia. Kibővíti a termékválasztékot hajvágó géppel, borotvapengével, borotvakészülékkel és evőeszközzel.
1921-28 Megalakul a cég prágai, nagyváradi (mely később Bukarestbe költözik) és budapesti leányvállalata, valamint a Schwertloewen Acélművek Solingenben, ahol a zsebkéseket, borotvákat és pengéket gyártják a hagyományos solingeni technológiával.
1929 Duisberg megkapja a „GILETTE” márka exkluziv képviseleti jogát Ausztriára, Magyarországra, Csehországra és Romániára.
1944-48 A solingeni fióküzletet bomba, a bécsit gránát dönti romba, illetve rongálja meg súlyosan. A budapesti, prágai és bukaresti kirendeltségeket pedig kártalanítás nélkül kisajátítják.
1949-65 Leánya dr. Ingrid Haupt-Duisberg segítségével újjáépíti a solingeni gyárat, s a bécsi központot a finomacél- és háztartási áruk piacának egyik kiemelkedő cégévé emeli.
1966 Mivel a GILETTE megalapítja önálló cégét Asztriában, így Duisberg elveszíti a márka képviseletét, mely márkának az osztrák piaci részesedése elérte már akkora a 80 %-ot.
1967-72 Új vezérképviseletek kiépítése a finomacéláru-, háztartási- és konyhai eszközök piacán.
1973 A tényleges üzletvezetést átveszi dr. Ingrid Haupt-Duisberg és férje Herbert Haupt.
1977 Megalakul egy Duisberg leányvállalat, a VIP Werbedienst, mely reklámajándék nagykereskedelemmel foglalkozik.
1981 100 éves jubileum, a cég saját épületébe költözik Bécs Siebenhirten kerületében. Kitüntetik az osztrák állami címerrel.
A bécsi központ, a C. DUISBERG KG. import- és nagykereskedőház több mint 3000 ausztriai vevőjének szállít a mintegy 8000 cikkből álló árukészletéből. 38 alkalmazott dolgozik a vevők minél jobb kiszolgálásán. 2450 m2 raktár gondoskodik arról, hogy a programban szereplő áruk azonnal szállíthatók legyenek Bécsből.
A cég sokszor hangsúlyozott és igen komolyan vett mottója:
” A minőség mindig modern”.
Ennek tükrében a saját solingeni üzem gazdag árukínálata mellett több mint 15 elismert nemzetközi márka szerepel a DUISBERG szállítási ajánlatában.
1991-ben a rendszerváltás után került megalapításra a magyarországi leányvállat, Duisberg Solingeni Finomacel Kft. néven.
1996-ban dr. Ingrid Haupt Duisberg és Herbert Haupt átadják a cégvezetést gyerekeiknek, Andrea Settele-Hauptnak és Peter Hauptnak.
1997-ben a cég már új, saját telephelyén folytatja tevékenységét, ahol már saját raktárral és bemutatóteremmel is rendelkezünk.
2010-ben Magister Peter Haupt lett egyedüli vezetője vállaltunknak, mely kereskedelmi tevékenységének súlypontja a nemzetközileg ismert és elismert top márkák magyarországi piacának felépítése.
2019-ben webshopok indításával kényelmesebbé és elérhetőbbé tettük a forgalmazott termékeket vásárlóink számára, kereskedő partnereinket kiszolgálása is gördülékenyebb lett.
2020: budapesti telephelyünk a KitchenAid márka szlovéniai, horvátországi forgalmazásának is logisztikai és értékesítési központja lett.
Telephely
Gergely u. 13-15., Budapest, 1105, Budapest
Telefonszám
1/262-1260, 70/519-4000
E-mail
E-Mail 2
Weboldal