Líra Kiskereskedelmi Kft.

  • Líra Kiskereskedelmi Kft.
A gazdag múltra visszatekintő, több mint huszonöt éve alapított Líra Könyv Zrt. körébe tartozik Magyarország egyik vezető könyvterjesztő- és könyvesbolthálózata, egy webshop, és mindemellett társtulajdonosa a legnagyobb e-könyv-gyártó és -terjesztő vállalatnak. A Líra Könyv rendelkezik az egyik legnagyobb nagykereskedelmi részleggel a hazai piacon olyan partnerekkel, mint a Tesco és a Müller. Nagykereskedelmi raktárunkból a kiskereskedelmi partnerek kiszolgálása is folyamatos cash & carry formában.

A Líra Könyv Zrt. nemcsak kereskedelmi, hanem kulturális szempontból is jelentős szereplője a magyar könyvpiacnak: a Líra csoporthoz tartozik kilenc könyvkiadó, két, kulturális eseményeknek otthont adó rendezvényhelyszín, egy privát muvészügynökség, egy print és online formában is megjelenő programmagazin és két saját gyártású magazin.

A Líra Könyv Zrt. könyvesbolthálózata jelenleg nyolcvankét boltból áll. Hatvannyolc Líra könyvesbolt és könyváruház, tizenegy franchise partnerek által működtetett és három zenei kínálatra specializálódott bolt, amelyeket a csoportba tartozó Rózsavölgyi és Társa, Magyarország legrégebbi zeneműkiadója üzemeltet. A Líra boltok több mint fele bevásárlóközpontokban helyezkedik el, mint a belvárosban található Pécs Árkád, a Sió Plaza, a Debrecen Plaza, illetve olyan külvárosi üzletközpontokban, mint a Next Stop Székesfehérváron és Csömörön és a CityMarket Dunakeszin és Soroksáron. A Líra Könyv Zrt.-hez tartozó könyvesboltok a különböző termékek széles választékát kínálják a vásárlóknak az átfogó könyves tematikákból: külföldi és magyar szépirodalom, idegen nyelvű könyvek, tankönyvek, szótárak, ismeretterjesztő könyvek stb.
Telephely
Dankó utca 4-8., Budapest, 1086, Budapest
Telefonszám
1/432-3135
E-mail
Weboldal