CPI Hungary Kft.

  • CPI Hungary Kft.
A CPI Property Group („CPIPG vagy a Csoport”) a jövedelemtermelő ingatlanok piacvezető hosszú távú tulajdonosa Csehországban, Berlinben és Közép- Kelet- Európában. A CPI Property Group nagy volumenű, diverzifikált és magas színvonalú ingatlanportfólió tulajdonosa és üzemeltetője. 2011.december 31-én a frankfurti értéktőzsdén jegyzett luxemburgi székhelyű csoport által kezelt portfólió összértéke 11,2 milliárd euró.

A Csoport portfóliója erősen diverzifikált, jelen van az irodai (46%, elsősorban Berlin, Prága, Varsó és Budapest) és kiskereskedelmi szegmensben (24%, elsősorban domináns, regionális bevásárlóközpontok és kiskereskedelmi parkok Csehországban, valamint Lengyelországban és Magyarországon). A CPI Property Group továbbá szállodák és üdülőhelyek (9%), lakóingatlanok (8%), földbank (8%), fejlesztési célú ingatlanok (2%) és ipari, mezőgazdasági és logisztikai ingatlanok (2%) tulajdonosa.

A CPIPG ingatlanjainak 73%-a Csehországban (46%) és Berlinben (27%) található, a fennmaradó ingatlanok a Közép- Kelet- Európa erős piaci régióiban, Lengyelországban és Magyarországon (21%), és kisebb mértékben Nyugat- Európában helyezkednek el (5%).
Telephely
Lomb u. 32., Budapest, 1139, Budapest
Telefonszám
1/225-6600, 1/225-6601
E-mail