UNI-CITY Kft.

  • UNI-CITY Kft.
Az UNI-CITY Betonelemgyártó Kft. városi és közúti előregyártott vasbeton terelőelem család gyártására, forgalmazására, kiszállítására és telepítésére alapul 2005-ben.

2010-ben profilbővítésként megjelent a transzportbeton gyártás és a kapcsolódó szolgáltatások. Ma az UNI-CITY Kft mobil betonüzemek üzemeltetése mellett, a legváltozatosabb referenciák fémjelzik, magán- és az intézményi beruházások terén. Jelenlétünk a zöldmezős beruházásoktól kezdődően, az autópálya- és úthálózat építéseken keresztül az építőipar minden szegmensében megtalálható. A cég eredeti tevékenységét megtartva belépett - betongyártó cégként - mind a magyarországi, mind a nemzetközi piacra.
Küldetésünk, hogy partnereink a legoptimálisabb műszaki megoldással, a legjobb ár/érték arányban valósítsák meg projektjeiket. Szakembereink tudása és tapasztalata teszi cégünket alkalmassá arra, hogy multinacionális és regionális vállalatok komplex beruházásait valósítsuk meg. Fővállalkozóként számos referenciával rendelkezünk az ipari létesítmények és az úthálózatok telepítése terén, valamint gyártócsarnokok, raktárak, üzemek, kereskedelmi épületek komplex kivitelezési munkálatait végeztük már el. Útépítésben jelenleg is piacvezetők vagyunk. Tapasztalatunkat és az évek során megszerzett kapcsolati tőkénket a cég tevékenységének diverzifikációja révén, a külpiaci tevékenységünk erősítésével kívánjuk kamatoztatni.

A mobil üzletág első számú feltétele, megfelelő kapacitású és műszaki állapotú mobil keverőgépek állnak rendelkezésre. Egy beton mobil üzletág kapacitása - és - eszközigénye - dinamikusan változó, azaz mindig az adott projektek számától és egyenkénti betonigényétől függ, ezért a cég vezetősége a mobileszköz vásárlás mellett, mindig az adott munkának megfelelő minőségű keverőgép vásárlásra törekednek. Kapacitásaink mára széles körben kiterjeszthetőek, akár közép-Európa térségeire is.
Telephely
531/6 hrsz., Encs, 3860, Borsod-Abaúj-Zemplén
Telephely 1
4765 Csenger, 0149/75
Telephely 2
4029 Debrecen, hrsz. 0530/80.
Telefonszám
30/494-2093
E-mail