BOLA 95 Kft.

  • BOLA 95 Kft.
Cégünk 1983-ban alakult meg, mint önálló vállalkozás, amely az alapítás óta folyamatosan és nyereségesen működik, egyre növekvő árbevétel és alkalmazotti létszám mellett. Két fő tevékenységünket -az út- és a közműépítést- a kezdetektől fogva végezzük, aminek köszönhetően széles tapasztalatokra tettünk szert.

Az első években vállalkozásunk egyéni vállalkozásként működött, majd 1995-től korlátolt felelősségű társaság formájában folytatta tovább működését. Az elmúlt években egyre több munkához, szerteágazóbb feladatokhoz jutott, mely egyrészt jól kiépített üzleti kapcsolatainknak, másrészt a közbeszerzési pályázatokon való sorozatos, aktív részvételünknek köszönhető. Fejlődésünkben nagy szerepet játszott, hogy megrendelőink részéről elégedettséget tapasztaltunk és megbízható partnerként ismerték el cégünket. Első telephelyünk Pomázon volt, majd a nagyszámú megrendeléseknek és az egyre bővülű gépparknak köszönhetően újabb ipartelep vásárlása vált szükségessé, ami 1999-ben Szentendrén történt meg. Jelenleg is ez a telep szolgáltatja a BOLA 95 Kft központi telephelyét.

A vállalat árbevétele évről-évre növekedett, a növekedési ütem pedig folyamatosan gyorsult. Cégünk 2000. óta ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerben működik, az annak megfelelő minűségi követelményekkel és szervezettséggel. Munkáinkat 18 darab munkagép, 12 darab teherautó és természetesen számos segédeszköz segítségével végezzük. A gépállományunk összetettségének köszönhetően mindenfajta feladatot, ami út és közműépítés során felmerülhet, könnyen képesek vagyunk elvégezni.

Gépparkunkat folyamatosan modernizáljuk Útépítő kapacitásunkat pedig jól jellemzi, hogy jelenlegi gépparkunkkal havonta akár 8-10 ezer négyzetméter utat tudunk megépíteni. Bár eddig zömében útépítési feladataink voltak, azonban szennyvízcsatorna és csapadékvíz csatorna építésben is nagy gyakorlatra tettünk szert. Ilyen volt például a Budapest XX. kerületében végzett munkánk, ahol meglehetősen nehéz körülmények között 6 méteres mélységben, talajvízszint süllyesztéssel történt a munkavégzés; továbbá a Budakalász, Árok utcában készült csapadék-csatorna, ahol szintén 6 méter mélységben fektettük a csatornát 600-as átmérőjű betoncsőből. Szennyvíz és csapadékvíz csatorna építési munkáink közül kiemelendő még a Szigethalmon végzett, nyomott rendszerű, valamint az Aszód városában több ütemben elvégzett csatorna építés. Az útépítési munkákhoz kapcsolódóan sor került néhány 20 méter fesztávolságú híd megépítésére is. Ilyen hidak építésére sor került Vácon, Verőcén és Szob városában is. Minőség: Büszkén állíthatjuk, hogy munkánk minősége eléri a Nyugat-Európában megkövetelt színvonalat is. Ennek köszönhetően cégünk 2009 óta az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerben működik.

Cégünk átalagosan 40-50 főt foglalkoztat. Keresse cégünket, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról. Reméljük, hogy a jövőben Önt is a Bola 95 Kft. elégedett ügyfelei között üdvözölhetjük!
Telephely
Rózsa utca 14., Szentendre, 2000, Pest
Telefonszám
20/931-8999
E-mail