Electron Holding Zrt.

  • Electron Holding Zrt.
Az Electron Holding Zrt. egy integrált energetikai vállalat, melynek tevékenysége a projektfejlesztéstől, a tervezésen, kivitelezésen, üzemeltetésen át egészen az energiatermelésig és kereskedelemig terjed. A Társaság portfoliója főleg magyarországi fotovoltaikus naperőművekből áll, de fejleszt akkumulátoros szabályozói központokat és szélerőműveket a Kelet-Európai régióban. A Vállalat célja, hogy a CEE régió egyik meghatározó, integrált megújuló energia termelő vállalata legyen a következő évtizedben. Erőművek fejlesztése a tervezéstől az energiatermelésig. GENERÁLKIVITELEZÉS: A generálkivitelezés szolgáltatás a mérnöki szolgáltatásokat (tervezés), beszerzés és kivitelezést foglalja magában. Szakértőink bevonásával egészen a műszaki, jogi, pénzügyi tanácsadástól kezdve, a tervezési fázison keresztül a tényleges megvalósításig vállaljuk a komplett munkálatokat.

PROJEKTFEJLESZTÉS: A projektfejlesztési tevékenység az erőmű optimális helyszínének kiválasztásától kezdődően az építéshez szükséges összes engedély és hozzájárulás megszerzéséig tart. Társaságunk ezt a tevékenységet saját fejlesztői- és tervezői csapattal végzi a magyar piacon, ahol több mint 50 erőműegységet fejlesztett már az elmúlt években. O&M Társaságunk az üzemeltetést és karbantartást egy saját fejlesztésű szoftver segítségével, 0-24 órában rendelkezésre álló hibaelhárító csapattal végzi. Egy naperőmű működési időtartama 25- 30 év, ezért fontos, hogy a karbantartási és
üzemeltetési protokoll kiterjedjen minden rendszerelemre megfelelő időközönként, hogy a részegységeket minél hosszabb ideig és magas rendelkezésre állás mellett üzemben lehessen tartani a termelőegység hasznos élettartama alatt.

CÖLÖPÖZÉS, FÚRÁS Társaságunk GPS koordináta alapon működő gépparkunk segítségével cölöpözési munkákat vállal. Lánctalpas – ezáltal minden területen könnyen mozgó – GAYK HRE 3000 típusú gépekkel dolgozunk, melynek ütőfeje könnyen cserélhető és minden típusú szerkezethez igény szerint alakítható. Eszközparkunk lehetővé teszi, hogy a cölöpözést megelőzően előfúrjunk, amennyiben a talajszerkezet összetétele miatt erre szükség van.

FÖLDMUNKÁK:
Cégünk elsősorban naperőművek építésére specializálódott, de az ehhez szükséges géppark lehetővé teszi, hogy egyéb építkezés esetében is földmunkát vállaljon (tereprendezést, árokásást, területtisztítást)
Telephely
Tarjáni út 1., Tatabánya, 2800, Komárom-Esztergom
Telefonszám
20/416-2469
E-mail