PLÁR Kft.

  • PLÁR Kft.
A PLÁR Építőipari Kft. teljes egészében magyar magántulajdonban lévő családi vállalkozás.
Cégünk szakmai alapját az 1989 óta az építőipar területén megszerzett tudásunk adja.

A kezdeti kis vállalkozás a kitartó, szisztematikus munkának köszönhetően mára a térség egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Széles körű és jelentős referenciákkal rendelkezünk helyi, valamint országos szinten egyaránt. A város, illetve a régió közintézményeinek építési és felújítási munkálatai mellett, nagy a saját beruházások aránya is.

A vezetőség és a munkavállalók egytől egyig elkötelezettek a pontos, precíz munkavégzés mellett, a minőségi előírások maradéktalan betartásával kapcsolatban is. Fontosnak tartjuk a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését és nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újdonságok nyomon követésére, mert hisszük, hogy csak így tudunk maradéktalanul megfelelni a mai kor kihívásainak.

Munkamódszerünk projektszemléletű, így partnereink megbízásánál minden esetben a legrátermettebb, az adott feladathoz a legtökéletesebb szakmai profillal rendelkező munkaerőt biztosítjuk. Ezt a saját szakembergárdán túl, kiterjedt alvállalkozói kapcsolatainknak köszönhetően garantálni tudjuk.

Fő tevékenység : Lakó- és nem lakó épület építése, generálkivitelezés

Építőipari szakipari munkák :

Alapozási és kőművesmunkák

Tetőfedés, ácsmunkák

Bádogos munkák

Nyílászáró beépítés

Homlokzatszigetelés

Hideg-meleg burkolás

Víz-gáz-fűtés szerelés

Villanyszerelés

Gipszkartonszerelés

Festési munkák
Telephely
Lakatos utca 2. 1. em. 1. ajtó, Székesfehérvár, 8000, Fejér
Telefonszám
22/500-430
E-mail
Weboldal