PV Napenergia Kft.

  • PV Napenergia Kft.
2020-tól a Bravogroup Holding tagja vagyunk
A százmilliárdos éves árbevételű cégcsoportba lépéssel cégünk stabilitása és hosszútávú garanciái biztosítva vannak.
A magyar szolár piacon egyedülálló és gondtalan fenntartási- és üzemeltetési időszakot garantálunk.

Garanciát vállalunk!
Kivitelezői garancia és felelősségbiztosítás
Termék és teljesítménygarancia
Hozamgarancia
Így dolgozunk
Az Ön napelemes elképzeléseit projektmenedzsereink valósítják meg, akik a beruházás kezdetétől annak zárásáig koordinálják a folyamatot, miközben naprakész információkkal látják el Önt. Menedzselik a projektcsapat munkáját, amelyben villamosmérnök, napelem-szaktechnikus, hálózati koordinátor és energetikus is helyet kap.

Állandó kivitelező csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik villanyszerelési, napelemszerelői, épületgépész, ács és tetőfedő ismeretekkel rendelkeznek, továbbá ismerik és betartják a munkavédelmi, érintésvédelmi és tűzvédelmi előírásokat. Tevékenységünket alvállalkozók bevonása nélkül végezzük.

Dun & Bradstreet tanusítvány
A PV Napenergia Kft. 2022-ben a Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítésben „A” tanusítványt kapott.
A magyar piacon csupán a cégek 10 százaléka jogosult erre, mely kiváló hitelképességet jelent.

Ipari napelem technológia
az Ön cégének is

Lízingeljen cégének Ön is ipari napelemes rendszert
Napelemes rendszer tervezésével és telepítésével kapcsolatban keressen bennünket bizalommal!

NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM,
LEGYÉL RÉSZESE AZ ENERGIAFORRADALOMNAK!
Új napelemes pályázat 2024-ben!

MEGÉRKEZETT!
Energiatárolóval kombinált napelemes rendszerre lehet pályázni 2024. január 15-től a családi házzal rendelkező magyar állampolgárok számára.

Fontos, hogy a pályázat csak az újonnan létesített napelemes rendszerek megvalósítását támogatja!

Mire lehet pályázni?
Olyan háztartási méretű napelemes kiserőműre, amelyben minimum 4, maximum 5 kW teljesítményű inverterrel; minimum 7,5 kWh, maximum 10 kWh kapacitású energiatárolóval kerül kialakításra a rendszer.

Kik pályázhatnak?
Minden nagykorú, cselekvőképes természetes személy, aki rendelkezik magyar adóazonosító jellel, lakhelye megegyezik a beruházás helyszínével, a beruházással érintett magyarországi lakóingatlanban legalább résztulajdonnal, vagy haszonélvezeti joggal, vagy lakáscélú lízingszerződéssel rendelkezik.

Mi a célja a pályázatnak?
A pályázat célja, hogy a helyben megtermelődött energia helyben kerüljön felhasználásra, vagy ha erre nincs mód, akkor az akkumulátor technológia révén legyen elraktározva egy későbbi fogyasztás fedezetére, ezzel mentesítve a villamos hálózatot. Ezenfelül hosszútávon a karbonsemlegességi célok hazai eléréséhez is hozzájárul.

Támogatás összege és formája?
Az elnyerhető támogatás vissza nem térítendő és maximálisan 5.000.000 Ft lehet. A teljes beruházás esetében 66% támogatható, így ez azt jelenti, hogy 5.000.000 Ft támogatásnál a beruházás közel 7.500.000 MFt.

Hogyan és mikortól lehet pályázni?
A pályázati előregisztráció 2024. január 15-től lehet elektronikusan benyőjtani a kiíró által biztosított online felületen, amely sikeressége esetén a pályázati anyag is feltölthető. A regisztráció

A pályázat beadásának módja:
Első lépésben az előregisztráció 2024. január 15-től lehetséges. Itt a benyújtás időrendjében kerülnek elbírálásra a regisztrációk. Ennél az egyszerűsített eljárásrendnél személyes alapadatok és az ingatlan alapadatainak megadása, továbbá a választott kivitelező megjelölése szükségesek.

Több mint tíz éves pályázatírói tapasztalatunk alapján úgy látjuk, hogy a külső pályázatíró nem szükséges ehhez a lépéshez. Bárki el tudja végezni az előregisztrációt.

Második lépésben, amennyiben a sikeres pályázati regisztrációját követő pozitív visszajelzés során a PV Napenergia Kft-t jelöli meg kivitelezőnek, úgy Csapatunk már konkrét segítséget tud nyújtani a további dokumentumok elkészítésében.

VISZONTELADÓKNAK:
Legyen viszonteladó partnerünk,
és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket

Mi az a PV Store?
Napelemes rendszerek telepítése cégek, közintézmények, magánszemélyek és befektetők részére Magyarország egész területén. Kulcsrakész szolgáltatásunk során felmérjük, megtervezzük és kivitelezzük rendszerét, valamint az áramszolgáltatói engedélyeztetést is elintézzük, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a napenergia előnyeit.
Telephely
Harang utca 6., Miskolc, 3521, Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefonszám
46/780-070, 70/336-1053
E-mail