GRAND - ÁCS Kft.

  • GRAND - ÁCS Kft.
Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyes kezű otthoni barkácsoló – a Grand-Ács Tetőcentrum a profi
partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként,fenyő fűrészáru és építőanyagok forgalmazásával, valamint szabott és szeglemezes tetők és készházak gyártásával foglalkozik.

A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft.  azon gyártók közé tartozik, akik a magas minőséget képviselő nagypaneles készházrendszerben hisznek. Ezeket a házakat kívülről semmi nem különbözteti meg a hagyományos épületektől, az energiatakarékosságuk azonban igen! 

Néhány példa az előnyei közül: az épület kivitelezési üteme felgyorsul, az üzemi körülmények között elkészített fal- ill. födémpanelek az időjárástól függetlenül előre készülnek, így a határidők tarthatóak, és a beruházás ára pontosan kalkulálhatóvá válik. Magas követelményeket állítunk a nagypaneles rendszernél felhasznált alapanyagokkal szemben, így biztosítva az elkészülő épület kiváló minőségét. Saját gyártású RR tartóink, szeglemezes tetőszerkezetünk, valamint fal- és födémpaneljeink ÉMI-minősítéssel rendelkeznek.

A falpanelekhez kapcsolódó tetőszerkezetek elkészítésénél egyedi lehetőséget kínálunk: cégünk szeglemezes tetőszerkezetével (GN tartóival) biztosítani tudja, hogy külön födém megépítése nélkül is elkészülhessen a tetőszerkezet, ami csökkenti az építési költségeket. Egyedi műszaki megoldásokra is lehetőséget kínál a Construma-nagydíjas Grand-Ácsszerkezet, mely tervrajz alapján elkészített, CNC vezérelt ácsipari szabászgéppel, milliméteres pontossággal előre legyártott ácsszerkezet, mely a helyszínen nagyon gyorsan összeépíthető.

Készházainkat egyedi, hozott tervek alapján készítjük, legyen szó akár klasszikus vagy modern építési stílusról, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy megrendelőnk igénye találkozzon az általunk kínált magas műszaki tartalommal, a minőségi anyagok kínálatával.

Forgalmazott építőanyagok:
Fenyő fűrészáru,Tetőszerkezetek, Lambéria, hajópadló,OSB, rétegelt lemez, CK lap,Tetőcserepek, Tetőfóliák, Zsindelyek, Szigetelőanyagok, Gipszkarton, Nyílászárók, Ereszcsatorna-rendszerek és szegélylemezek, Térkövek, Baumit hőszigetelő rendszerek.

Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.
Telephely
Külső vasút út 3369., Solymár, 2083, Pest
Telefonszám
26/363-042
E-mail